Mercure Malmö

Ska du besöka Malmö med familjen och letar efter ett bra och prisvärt hotell mitt i staden? Behöver du boka en konferens för ditt företag? Eller en bröllopsfest? Mercure Malmö kan uppfylla alla dina behov – ett modernt och mångsidigt hotell som har alla bekvämligheter du kan behöva. Det finns restaurang, bar, ett gym och till och med en relaxavdelning. Hotellet har möteslokaler i många olika storlekar, och en stor avskild festavdelning med pub och dansgolv som du kan hyra. Mercure Malmö är centralt beläget i södra Sveriges största stad, och är en del av en stor internationell kedja av populära hotell.

Mercure Malmö – centralt och nära till världen

Mercure Malmö är en del av den kända internationella hotellkedjan Mercure, som har 412 hotell i 56 länder över hela världen och ingår i franska Accor, som grundades på 1970-talet. I Sverige finns det för tillfället tre Mercure-hotell – i Stockholm, Malmö och Nyköping. På Mercure-kedjans hotell kombineras kvalitet och bekvämlighet med ett bra pris. Hotell finns bland annat i Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Brasilien, Egypten, Dubai, Estland, Israel, Malta, Madagaskar och på många fler platser. De flesta hotellen är tre- eller fyrastjärniga, men det finns också en kedja med 5-stjärniga hotell under namnet Grand Mercure. Mercure-kedjans slogan är ”i harmoni med människor och platser”.

Mercure Malmö har en mysig bar.

Hotell Mercure Malmö är nyrenoverat och centralt beläget på Stadiongatan 21, med 259 rum i olika storlekar. Det ligger granne med Stadionmässan, Malmö Arena och Swedbank Stadion, och är lättillgängligt oavsett färdsätt. Malmö centrum är bara en kort promenad bort, och även Malmö centralstation ligger på ett bekvämt avstånd 3 km från hotellet. Närmaste busshållplats är Södertorp. Det är bara 1 km till avfarterna till E4, E6 och E20, och det finns parkering för bilburna gäster både inomhus och utomhus. Hotellet kan erbjuda 12 olika mötes- och konferenslokaler med plats för upp till 400 personer. En generös frukostbuffé ingår om du har bokat ditt boende via deras hemsida.

Alla bekvämligheter finns

Mercure Malmö är ett modernt hotell som erbjuder en mängd praktiska tjänster som kan underlätta vistelsen. Wifi och kabel-tv ingår i priset för alla gäster, och alla rum har en arbetshörna med skrivbord. Rummen är smakfyllt inredda i klassisk stil. Restaurangen har en fransk touch både vad gäller meny och inredning och de har ett brett utbud av vin. Det finns också en trevlig bar. Husdjur är välkomna på hotellet, de förbokas mot en extra kostnad. Gäster med husdjur placeras i vissa särskilt utvalda rum, då hotellet även tar stor hänsyn till allergiker. Alla rum har allergivänliga täcken och kuddar.

Mercure Malmö har även ett fräscht gym och relaxavdelning med bastu, för den som vill passa på att träna under vistelsen eller unna sig lite extra lyx. Spjälsängar och skötbord finns tillgängliga för de familjer som reser med spädbarn. Via receptionen kan du lämna in kläder för kemtvätt, men det finns också ett tvättrum med tvättmaskin och torkskåp att låna för gäster som själva vill fixa till sina kläder. I tvättrummet finns strykjärn och strykbräda, för den som till exempel behöver snygga till en en skrynklig skjorta.

Utmärkt för fester och konferenser

Mercure Malmö är ett bra val oavsett om du reser med familjen eller ska boka en konferens för medarbetarna. Det finns möteslokaler i flera storlekar, från de minsta för 20 personer till den största lokalen som rymmer hela 400 personer. Efter mötet eller konferensen kan deltagarna umgås i baren, eller slappna av på gymmet eller i bastun, och de som är uppe sent kan alltid beställa snacks från dygnet runt-menyn. Eller så kan ni ha en fest för hela sällskapet – det finns en särskild avskild avdelning som kan bokas för fester, med egen pub, dansgolv och möjlighet att duka upp till långbord. Mercure Malmö erbjuder många möjligheter – det är ett hotell av bra klass med bra priser.